Skip to content

Partners van cocktailspullen.nl & Shakenstyle

Shakenstyle

Cocktail Cateringen
Organiseer jij binnenkort een feest en heb je naast ijs ook cocktails, cocktailbars en party verhuur nodig zoals; statafels, verlichting, DJ-sets en sfeer decoratie? Samen kunnen wij het totaalpakket verzorgen! Laten we samen een afspraak maken en alles doorspreken zodat we jou evenement kunnen voorzien van alle benodigdheden. Door onze samenwerking word je volledig ontzorgd en kan je simpelweg gewoon heerlijk genieten van je feest!

Merk activatie
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert? Wij willen dat de potentiële consument je producten niet meer vergeet. SHAKENSTYLE verzorgt jouw brand activation experience die zowel uniek is, als een grote impact heeft op je doelgroep. Op deze manier wordt de juiste boodschap en ervaring altijd succesvol geleverd.

Niet voor niets brengen steeds meer prachtige merken hun merkactivering bij ons onder. Momenteel doen wij bijvoorbeeld activaties voor merken als: Licor 43, Piper-Heidsieck en Lucas Bols. Jij vertelt ons wat, waar en wanneer er een event moet plaatsvinden en wij verzorgen alles. Geen gedoe, alleen perfect uitgevoerde activaties. Dat is waar SHAKENSTYLE voor staat.

SHAKENSTYLE heeft een hoge standaard betreffende professionaliteit en service. Een goede samenwerking met onze klanten staat daarom voorop om een brand activation vlekkeloos te laten verlopen.Heb je al bestaande activaties van je merk en wil jij deze bij ons onderbrengen? Ook bestaande activaties nemen wij tegen zeer scherpe tarieven makkelijk over. Dus breng de kosten omlaag en de kwaliteit omhoog!

Design| Execute | build
SHAKENSTYLE ontzorgt. Wij begrijpen dat jij je merkactivering zo efficiënt mogelijk wil regelen. Daarom beschikken wij over de capaciteit om jouw merkactivatie vorm te geven, te bouwen, uit te voeren, te onderhouden en op te slaan. Het type branding maakt hiervoor niet uit. Of het nou gaat om een activation met: tenten, barren, heaters of alleen het door hostess laten inschenken van de drankjes, alles is mogelijk! Ook brengen wij indien gewenst rapportages uit van het bereik en effect van je activatie. Een after movie en fotoreportage behoren eveneens tot het beschikbare pakket van onze Brand Activation Experience. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen.

Cocktailspullen.nl

Cocktail spulllen.nl biedt alles aan op het gebied van cocktails! Van cocktail benodigdheden zoals shakers, muddlers, strainers & jiggers tot aan luxe glaswerk in alle soorten en maten en garneringen voor jouw cocktails. Maak indruk als professionele bartender met de volledige cocktail set. Al onze spullen zijn van hoge kwaliteit en wordt gebruikt in de meest gerenommeerde bars!

IceTaxi.nl

Ijstaxi.nl produceert en levert ijsblokjes en crushed ice. Doordat het gekoeld getransporteerd wordt, blijft het ijs goed in de meegeleverde tempexboxen tot 24 uur na bezorging! Wij leveren door heel regio Amsterdam aan horecagelegenheden, particulieren en bedrijven. Door onze topkwaliteit ijsmachines hebben wij altijd het beste ijs! De ijsblokjes zijn kristalhelder en blijven niet aan elkaar plakken. Daarnaast doordat wij het water zuiveren smelt het ijs langzamer.

Back To Top