Skip to content

IJsblokjes machines zijn over het algemeen duur, hoog in onderhoud en neemt veel plaats in beslag. Hier heeft u als restaurant of bar of andere horecagelegenheid niet altijd tijd of geld voor. Icetaxi biedt hiervoor de oplossing! U kan ijsblokjes of crushed ice gemakkelijk bestellen wanneer uw voorraad bijna leeg is op oproepbasis. Ook kan u ervoor kiezen dat wij wekelijks de voorraad aanvullen aan ijsblokjes of crushed ice via een vaste afname.

Vaste afname ijsblokjes

Mocht je wekelijks een bepaalde hoeveelheid ijs willen afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor het juiste advies. Wij kunnen periodiek ijsblokjes & crushed ijs leveren, volledig volgens uw wensen. Heb je in een week meer of minder ijs nodig? Neem gerust contact met ons op en wij leveren het exact zoals u dat wilt. Bel ons gerust over de mogelijkheden: 020 –  210 11 55.

Spoedbestellingen ijsblokjes

IJsmachine stuk? Geen probleem! Ook zijn wij in staat met spoed ijs te leveren door heel regio Amsterdam! Neem contact met ons op en wij zorgen dat u zo snel mogelijk het ijs geleverd krijgt! Bel ons gerust over de mogelijkheden: 020 –  210 11 55

Oproepbasis

Als horecagelegenheid heeft u niet altijd evenveel ijs nodig. Uiteraard is het ook mogelijk om door middel van oproepbasis ijs bij ons af te nemen.

Back To Top